Hämta barnen.
Laga middag.
Äta lite snabbt.
Sen började the baking frenzy
Glasyr till cupcakes jag gjorde igår:
Den skar sig.
Blev mer som äggröra.
Hellskotta.
Gjorde trollbollar tillsammans med Stor medan jag funderade på hur vi skulle rädda frostingen
Gjorde ny chokladglasyr
Vi fortsatte att dekorera ihop jag och Stor. Vi hade mysigt
Sen blev det värre.
Vi försökte reda av/till den knepiga röran.
Hottade upp med lite färg.
Vi skrattade åt eländet.
Fint med prickigt:
Det smakade gott iallafall.
Nu återstår bara att nån skall våga sig på att äta upp dessa sköningar.
Jag har bakat en kladdkaka också och preppat tacofärs till minipizzor jag skall göra i morgonbitti.
Nu ska bagarn sova.
God natt på er :0*
Jesus va du står i och bakar! Hoppas bakverken uppskattas! Hur gjorde du frostingen så att det skar sig? Är det inte typ bara philadelfiaost och florsocker?
SvaraRaderaCissi- joo du, snåltarmen slog till på Eldorados färskost istället för att köpa philadelphia... det skulle jag inte gjort. Funkade as dåligt. Den var lite väl grynig. Men det blev bra ändå i slutändan :o)
SvaraRadera