tisdag, oktober 28, 2008

Hur ska jag hinna allt?

Japp nu är det dax att ta på sig plugghatten igen!

Jag fattar inte hur det ens kan komma en sådan här
fråga på ett teoriprov, jag skall ju inte bli optiker!
Jag vill ha ett körkort! (eller som Stor säger Sjökort)

I know! Don't drink and drive!

Om det fortsätter med mer, för mig, ointressant
info så kommer jag att drabbas av både stress och trötthet, säkert
kronisk sådan, vilket kan medföra/orsaka händelsen på bilden ovan..

Jag har för få timmar på dygnet för tillfället. Jag har inte tid med något känns det som.. Skulle vilja uppdatera bloggen lite bättre men den har ganska låg prio nu. Jag vill vara med min Kärlek, jag vill titta på TV eller pyssla men det går inte för jag skall få in lite körkortsteori i huvudet hade jag tänkt. Det är inte så lätt att hitta tiden, det blir mellan 20.00-23.00 ungefär och då är mitt hjärnludd redan upptaget med annat så vi får se om nåt fastnar. Det skall få plats över 300 sidor teori, varav minst 80 sidor är sånt som jag redan vet eller som inte intresserar mig. Jag vet att man inte ska knarka och om man gjort det får man inte köra bil. Jag vet det! Jag vet också att man inte ska dricka alkohol och köra bil. Jag bryr mig inte så mycket om var synnerven i mitt öga sitter, jag vet att jag har en. Jag vet att det finns nåt som heter periferiseende men jag bryr mig inte om det är "stavarna" eller "tapparna" i syncellerna som fixar biffen... Ni ser, det är sånt jag lär mig och det är lite sidoinformation som inte hjälper mig att köra bil.. Jag vill läsa om hur man kopplar och hur trafikreglerna fungerar och denna djungel av påbudsskyltar gör att jag får yrsel och bara vill titta på tv eller gå och lägga mig... Jag vet också att den info som är minst viktig och sånt jag stör mig på kommer att fastna i luddet. förresten så står det att jag skall "Skumma igenom boken vid första läsningen och inte hänga upp mig på något" Hur skall det gå till när ni ser i texten ovan vad jag skall lära mig!!!
Nåväl, vi får se om det blir nån djupinlärning av det här. Hoppet är det sista som överger människan ;-)

Just det, jag måste berätta att min första körlektion gick bra, nu kan jag reglera stolen(!) Sitta fint vid ratten(!) Växla (Även om jag fick i femmans växel istället för treans hela tiden)Har även lyxat till det med att svänga lite....

Jag ska koncentrera mig på att ta körkort nu ett tag så det blir nog inte så många inlägg på ett tag men uppdatera er på hur jag går framåt som bilkörare skall jag nog klara av. Nästa lektion skall jag lära mig att växla ner....

2 kommentarer:

Vi i Vickland sa...

Jag har nyligen gått igenom allt det där, så jag vet hur du känner. Jag var också föräldraledig och luddig i hjärnan. Man får försöka sålla bort allt dravel helt enkelt. Jag satt en del på körskolan och "gjorde pärmar" (fast de var digitala). Själva teorin var inte det svåra för mig... det finns ju inga kuggfrågor längre, som tur är;)

nbde2020 sa...

Det centrala konceptet för AM är idén om "fantasy rolex klocka kopia vintage", där man kombinerar designpåverkan från de klassiska tidstyckena från Art Deco-eran med 1950- och 60-talet för att skapa något större än fake cartier summan av dess delar, samtidigt som man höjer byggkvaliteten, tillförlitligheten och rörelser långt utöver vad som helst under fake IWC den ursprungliga perioden.
AM lanserades inledningsvis 2018 med klädklockan Merveilleux och haute horologerie Majestique, som snabbt fake audemars piguet säljer hela den första produktionen. Efter ett år med kontinuerlig förfining och förbättring firar AM ett framgångsrikt fake panerai första år med lanseringen av tre nya modeller för 2019 - den avancerade dykaren Monarque, klänningsklockan Merveilleux emalj med fake hublot en handgjord emaljskiva i guilloché och den förbättrade Merveilleux II med en överlägsen rörelse.